søndag 3. mai 2009

Årets første sommergrill!

Våren har virkelig slått inn for fult, nå e det nesten sommar på karmøynå! I går kom grillen fram sammen med pølser, maiskolber og potetsalat:) Helèn og Cathrine kom te Åkra kor me satt lenge ute og grilla!

Photobucket

Cathrine, meg og Helen har jo grilla før i år da, men det va på Rauland i 25 minus i februar, ekstrem grilling om ein vil. Mye mær behagelig å sitta ute kortarma og nyta grillmat og sommerpils/cider uten at det fryse på et kvarter!

Photobucket

Deilige sommersnacks som jordbær, nøtter, tørka tranebær og sørlandschips hørre sommaren te! Vanvittig deilig å gå tur sammen med Christina og Tipo på Åkrasand tidligare i dag. Det va overaskande varmt og me måtte hiva av oss, stakkars tipo va heilt peste!

Photobucket

Masse folk på sand i dag, men me fant ei litå glipa kor tipo konne få springa litt fritt! Eg e virkelig stolte av sanden våras, den finaste på Haugalandet, om ikkje lenger. Karmøybuen e flittige i å bruka an, både vinter og sommar. Eg kjenne det blir nok kje lenge te før eingongsgrillen finne veien fram te åkrasand!

Ingen kommentarer: